“Få hjælp til at overskue junglen af regler om tvangsfjernelse af børn. Få ikke bare én advokat – få et helt team af specialister! Vi kan være ved din side gennem hele sagen”.

Dine advokater med speciale i tvangsfjernelse

Forældre - tvangsfjernelse af børn, hvad har du ret til, tvangsanbringelse, hvad med samvær, frivillig anbringelse, hjemgivelse og andre gode råd

SÅDAN HJÆLPER VI VED TVANGSFJERNELSE AF BØRN

Tvangsfjernelse af børn er en frygtelig oplevelse for alle parter. Står du midt i en sag om tvangsfjernelse af børn, eller er du i fare for at få tvangsfjernet dit barn, så kontakt vi er advokater med speciale i sager om tvangsfjernelse af børn. Det er lige meget, hvor i landet, du bor. Send os en mail med dit telefonnummer på rh@advohus.dk, så ringer vi dig op – eller ring til sekretær, Kathrine Jensen på 87 80 12 68.

DET SIGER VORES KLIENTER
Rasmus Hedegaard har min varmeste anbefaling. Aldrig har jeg oplevet eller forventet en så grundig og knivskarp behandling af min datters sag. Trods en massiv modstand og udfordringer formår Rasmus at belyse sagen klart og tydeligt og samtidig være en uundværlig sparringspartner, når følelserne tager over i frustration. Måden Rasmus håndterer sagen og sine klienter på er unik, aldrig har jeg stået tilbage med en følelse, at det blot var en sag ud af mange. Rasmus tager sit ansvar dybt seriøst og er faglig stolt i sin måde at arbejde på, og i øvrigt hudløs ærlig.
Marie N.

Få gratis advokathjælp til forældre og børn i sager om tvangsfjernelse

VI hjælper i sager om tvangsfjernelse af børn over hele landet og har ført mange sager om tvangsfjernelse af børn ved kommuner, i Ankestyrelsen og i retten. Vi kan være advokater for dig som forælder, der oplever at få tvangsfjernet dit barn og sikre dine rettigheder. Dit barn har også ret til gratis advokathjælp i en sag om tvangsfjernelse, hvis barnet er fyldt 12 år. Vi kan være dit barns advokater og sikre, at barnet bliver hørt og passet på gennem tvangsfjernelsessagen.

Hjælp til at overskue junglen af regler om tvangsfjernelse af børn

Vi kan være ved din side gennem hele sagen om tvangsfjernelse af børn. Vi sikrer, at du og dit barn får den bedst mulige behandling gennem systemet. Vi kender reglerne og de typiske fejl, som kommunerne laver i sager om tvangsfjernelse af børn og følger op på henvendelser fra sagsbehandleren.

Forvaltningen skal belyse tvangsfjernelsessagen hele vejen rundt. Det er vores erfaring, at forvaltningen af og til “glemmer” at fortælle de ting, der taler for, at barnet ikke skal tvangsfjernes. Det er vores fornemste opgave at få alt frem, der taler til din fordel. Som dine advokater er vi uafhængige af kommunens interesser. VI skal udelukkende varetage dine og dit barns interesser.

Fristerne i sager om tvangsfjernelse af børn er komplicerede og fungerer ofte meget forskelligt. Vi sørger for, at fristerne i din sag om tvangsanbringelse bliver overholdt, så sagen kører så glat som muligt.

Der er ofte fejl i handleplanerne i anbringelsessager. Handleplanen skal revideres hvert år. Kontakt os omkring handleplaner og reglerne for tvangsfjernelse af børn – der er mange og indviklede regler at gennemskue.